Τηλεφωνικό Κέντρο - 2382350200 & 2382350300

Σχετικά με την απώλεια του Ιατρού Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, κ. Σπανού

ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την απώλεια του Ιατρού Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, κ. Σπανού».

Η Ν.Μ. Γιαννιτσών εκφράζει την βαθιά θλίψη για την απώλεια του Ιατρού Μαιευτήρα-Γυναικολόγου Νικολάου Σπανού, Επιμελητή Α΄, μόνιμου Ιατρού ΕΣΥ.

Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών και η ευρύτερη περιοχή θρηνεί καθώς στερείται των υπηρεσιών ενός ιατρικού λειτουργού που διακρίνονταν για την ευγένεια, τις γνώσεις και την επιστημονικότητα του. Ευχόμαστε Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Οι σκέψεις όλων μας θα συνοδεύουν τους οικείους του εκλιπόντος Ιατρού, αυτή την δύσκολη ώρα.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΟΥ Γ.Ν.ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Χρήσιμα Τηλέφωνα