Τηλεφωνικό Κέντρο - 2382350200 & 2382350300

Παιδιατρικό Τμήμα

Η Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου μας βρίσκεται στον 2ο όροφο και διαθέτει 20 κλίνες και ένα θάλαμο νεογνών με 20 κουνάκια και 2 θερμοκοιτίδες.

Ιατρικό Προσωπικό

Στην Παιδιατρική κλινική υπηρετούν ο Διευθυντής, μια Επιμελήτρια Α’ και μια Επικουρική Παιδίατρος. Επίσης προβλπονται﷽﷽﷽﷽έπονται 5 θέσεις ειδικευομένων και ο παρεχόμενος χρόνος ειδίκευσης είναι 2 χρόνια.

Η Παιδιατρική Κλινική

Η κλινική εφημερεύει καθημερινά και τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται στο χώρο τόσο των Εξωτερικών Ιατρείων τις πρωινές ώρες, όσο και στο χώρο ΤΕΠ Παιδιατρικής.

Η κλινική καλύπτει την Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, όπου παρίσταται Παιδίατρος στις Καισαρικές Τομές όπως και σε επείγουσες καταστάσεις σε φυσιολογικούς τοκετούς και αντιμετωπίζει ήπιες περιπτώσεις αναπνευστικής δυσχέρειας με μικρής διάρκειας νοσηλεία σε θερμοκοιτίδα. Παράλληλα ο Παιδίατρος παρακολουθεί καθημερινά τα νεογνά, προσδιορίζει τα επίπεδα χολερυθρίνης ορού και αντιμετωπίζει τους ικτέρους που χρήζουν φωτοθεραπείας.

Το Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο

Τoεξωτερικό ιατρείο της κλινικής λειτουργεί καθημερινά για τον επανέλεγχο νοσηλευομένων, τη συνταγογράφηση φαρμάκων ή παρακλινικών εξετάσεων και τη συμπλήρωση των Ατομικών Δελτίων Υγείας για το σχολείο.

Το Ιατρείο Εμβολίων

Το ιατρείο εμβολίων λειτουργεί με ραντεβού για την παρακολούθηση των φυσιολογικών νεογνών, βρεφών και παιδιών και τον τακτικό εμβολιασμό αυτών σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Εφημερίες Ιατρών

Ειδικευόμενοι Ιατροί

Εργαστήριο Ύπνου

Εξωτερικά Ιατρεία

Τμήμα Επειγόντων

Δήλωση Γέννησης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ - Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών - Τέρμα Σεμερτζίδη - Τ.Κ. 58100 - Γιαννιτσά - Δήλωση Προσβασιμότητας