Τηλεφωνικό Κέντρο - 2382350200 & 2382350300

Ουρολογικό Τμήμα

Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής είναι ο κ. Νταχάμπρε Μούσα και τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2382350356.

Το Ουρολογικό Τμήμα ασχολείται με το ουροποιογεννητικό σύστημα στον άνδρα, δηλαδή τους νεφρούς, των ουρητήρων, ουροδόχου κύστη, προστάτη, ουρήθρα και εξωγεννητικών οργάνων και το ουροποιητικό στην γυναίκα, δηλαδή νεφρών, ουρητήρων και ουροδόχου κύστη.

Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Κάθε Παρασκευή εκτελούνται χειρουργικές ουρολογικές επεμβάσεις.

Οι περισσότερες παθήσεις στο ουροποιητικό στον άνδρα είναι υπερτροφία του προστάτη και ο καρκίνος του προστάτη και καλό είναι τους άνδρες μετά το 50ο έτος  της ηλικίας να προσέλθουν ετησίως να κάνουν προληπτικό έλεγχο για τον προστάτη που περιλαμβάνει κυρίως δαχτυλική εξέταση και ένα PSAδείκτη καρκίνου του προστάτη.

Επίσης ασχολία του τμήματος είναι οι παθήσεις των νεφρών όπως κολικοί νεφρών, νεφρολιθιάσεις και διάφορα καρκινώματα του ουροποιητικού. Πρέπει να σημειωθεί ότι το πρώτο σύμπτωμα συνήθως του καρκίνου του ουροποιητικού στα δύο φύλα είναι η αιματουρία, γι αυτό σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνεται επίσκεψη στον ουρολόγο.

Στις παθήσεις των γυναικών περιλαμβάνεται και η ακράτεια ούρων και η υπερδραστήρια κύστης που χαρακτηρίζεται ειδικά από συχνοουρία, έντονη επιθυμία για ούρηση χωρίς η κύστη να είναι πλήρης ούρων.

Με κάθε σύμπτωμα άσχετα με την έντασή του από το ουροποιητικό σύστημα θα πρέπει να επισκεφθείτε τον ουρολόγο για να γίνουν οι κατάλληλες εξετάσεις.

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Εφημερίες Ιατρών

Ειδικευόμενοι Ιατροί

Εργαστήριο Ύπνου

Εξωτερικά Ιατρεία

Τμήμα Επειγόντων

Δήλωση Γέννησης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ - Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών - Τέρμα Σεμερτζίδη - Τ.Κ. 58100 - Γιαννιτσά - Δήλωση Προσβασιμότητας